نمایه نویسندگان

آ

  • آبادجی‌اِوا، د. تأثیر منابع طبیعی مواد فعال بیولوژیکی بر دام‌ها و طیور اهلی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 189-195]
  • آیت‌اللهی مهرجردی، ا. اهداف اصلاحی و شاخص انتخاب مطلوب برای بز کرکی رایینی در سامانه مرتعی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 631-636]
  • آتشی، ه. برآورد پارامترهای ژنتیکی تولید و تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 559-566]
  • آته، جی.اُ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • آجیباد، م.د. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • آجید، اس.اُ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • آیدین، اس.اس. مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف ملاس روی کیفیت سیلو‌های ضایعات پسته (Pistachio vera) و مخلوط کاه گندم [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 543-548]
  • آدینا، آ.اُ. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • آدینا، آ.اُ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • آزادبخت، س. ارزیابی تأثیر جاذب‌های مختلف سرب بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 297-301]
  • آشیرو، ر.م. عملکرد گوسفندان یانکا تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف بقایای نیشکر سیلو شده همراه با کود مرغی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 265-269]
  • آقایی، ع. ارزش اقتصادی و کیفیت شیر تولید شده در گاوهای شیرده هلشتاین در سیستم سبز (ارگانیک) [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 27-35]
  • آکانبی، آ.اس. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • آکانبی، آ.اس. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • آلکالی، اچ.آ. ارزش تغذیه‌ای بالقوه گونه‌های علوفه چریدنی حبوبات منتخب در نیجریه با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 567-575]
  • آلمایهو، ک. ارزیابی صفات ریخت‌شناختی و تولیدمثلی تیپ‌های بُز شیری بومی در شمال‌ غربی اَمهارا، اتیوپی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 45-51]
  • آنانگیو، آ.آ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • آهنی آذری، م. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • آوسی، ام. مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف ملاس روی کیفیت سیلو‌های ضایعات پسته (Pistachio vera) و مخلوط کاه گندم [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 543-548]

ا

  • ابراهیمی، س.ه. امکان‌سنجی تشخیص اولیه بیماری ورم پستان در دام‌های شیری با استفاده از پردازش نقشه های گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 549-557]
  • ابراهیم‌زاده، س.ک. محتوی انرژی متابولیسمی و اثرات تفاله انگور با و بدون آنزیم تانناز در جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 479-486]
  • ابراهیمی-محمودآباد، س.ر. تأثیر اندازه‌ ذرات جو بر تخمیر شکمبه‌ای و ویژگی‌های لاشه بره‌های نر تغذیه شده با جیره حاوی اوره بالا [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 271-276]
  • ایبنلبشیر، ام. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]
  • اتاپتو، ان.اس.بی.ام. اثرات مگادُز فیتاز بر عملکرد رشد، وضعیت استخوان و دفع مواد مغذی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح بالای سبوس برنج [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 119-127]
  • احمدی، ع. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • اخواست، ع.ر. تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) بر عملکرد، توانایی آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های گازهای خونی جوجه‌های گوشتی تحت تیمار نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 471-477]
  • اِدوه، جی.اچ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • اراکی، اچ.ام.سی. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • اربابی، س. استفاده از روش برون‌تنی تولید گازشکمبه‌ای برای ارزیابی ارزش غذایی پنج نسبت علوفه به کنسانتره [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 249-257]
  • اسدی، ب. تجزیه فنوتیپی و ژنتیکی طول عمر بره‌های لری بختیاری تا سن یک سالگی برای کروموزومهای اتوزومی و جنسی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 37-44]
  • اسدی، ف. مقایسه منابع مختلف سلنیوم و ویتامین E در جیره مرغ‌های تخمگذار و اثرات آنها بر سلنیوم و کلسترول تخم مرغ، کیفیت و ثبات اکسیداتیو [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • اسدی، ق. تأثیر نانو و میکرو‌ذرات پوشانی شده عصاره الکلی نعناع فلفلی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و فعالیت سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی در معرض شرایط تنش گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 669-677]
  • اسدی-الموتی، ع. بررسی اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد و قابلیت هضم جیره در بره‌های نر پرواری [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 603-609]
  • اسعدی-دیزجی، ا. اثرسطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 687-691]
  • اعظمی، م.ه. تأثیر بنتونیت سدیم بر فراسنجه‌های خونی، قابلیت هضم خوراک و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه گوسفندان نر بلوچی تغذیه شده با جیره آلوده به دیازینون [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 421-428]
  • افروزنیا، ا. ارتباط بین چندشکلی در جایگاه MnlI از ژن MTNR1A و صفات تولیدی در نژاد شال و آمیخته شال و رومانوف [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 453-459]
  • اقدم شهریار، ح. اثرسطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 687-691]
  • اکبری، س.م. اثر سطح و منبع انرژی بر عملکرد و ترکیب آمینو اسیدهای ماهیچه سینه جوجه‌های گوشتی سویه کاپ 500 [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 129-137]
  • اُکوکپه، ک.م. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • اُگوندیپ، اس.اُ. اثر جیره‌های فرموله شده بر مبنای چهار اسید آمینه ضروری بر عملکرد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون در مرحله پایانی پرورش جوجه‌های گوشتی تحت شرایط محیطی گرمسیری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 303-311]
  • اًلافادهان، آ.اً. ارزش تغذیه‌ای بالقوه گونه‌های علوفه چریدنی حبوبات منتخب در نیجریه با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 567-575]
  • ال فکی، ا. تأثیر فصل مرطوب و خشک بر ترکیب شیر شتر جماز (Camelus dromedarius) تونس [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 163-167]
  • امام جمعه کاشان، ن. جداسازی و شناسایی نشانگرهای ریزماهواره از ژنوم گونه در معرض انقراض شتر دو کوهانه [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 693-698]
  • ایمانی-نبئی، ر. اثر تراکم نشانگری، تعداد QTL و وراثت‌پذیری صفت بر صحت انتخاب ژنومی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 595-601]
  • امین افشار، م. اثر سطح و منبع انرژی بر عملکرد و ترکیب آمینو اسیدهای ماهیچه سینه جوجه‌های گوشتی سویه کاپ 500 [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 129-137]
  • امین افشار، م. جداسازی و شناسایی نشانگرهای ریزماهواره از ژنوم گونه در معرض انقراض شتر دو کوهانه [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 693-698]
  • اُنیمیسی، پ.آ. اثر جیره‌های فرموله شده بر مبنای چهار اسید آمینه ضروری بر عملکرد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون در مرحله پایانی پرورش جوجه‌های گوشتی تحت شرایط محیطی گرمسیری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 303-311]
  • اوپولا، ِا. اثر جیره‌های فرموله شده بر مبنای چهار اسید آمینه ضروری بر عملکرد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون در مرحله پایانی پرورش جوجه‌های گوشتی تحت شرایط محیطی گرمسیری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 303-311]

ب

  • باغبان کنعانی، پ. تأثیر مکمل‌های سولفات مس و آرژنین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه کنجاله کانولا [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 647-654]
  • باوا، ج.اس. اثر جیره‌های فرموله شده بر مبنای چهار اسید آمینه ضروری بر عملکرد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون در مرحله پایانی پرورش جوجه‌های گوشتی تحت شرایط محیطی گرمسیری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 303-311]
  • برندااُ کنسلو، ان.آر. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • بیگی، گ.ف. اثرات سطوح مختلف اشباع و غیر اشباع و ترکیب آنها در دوره‌های رشد و پایانی بر عملکرد تولید و چربی‌‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 329-336]
  • بلوکی، ز. تأثیر افزودن کوآنزیم Q10 و الایژیک اسید در طی حفاظت انجمادی بر کیفیت منی یخ‌گشایی ‌‌شده قوچ [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 445-451]
  • بلوو، م.آ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • بهرامی، ز. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • بهرام‌پور، و. چند‌شکلی ژن کالپاستاتین در بز تالی و رایینی در استان کرمان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 461-464]
  • بهروزلک، م. اثرات پودر کاسنی همراه با اسید بوتیریک بر صفات لاشه و برخی از فراسنجه‎های خونی در جوجه‎های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 139-145]
  • بوجنانه، آی. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]

پ

  • پاموگووا، د. عملکرد رشد بره‌های پِلِوِن سر سیاه در طی دوره شیرخوارگی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 277-281]
  • پاینده، ز. ارزیابی اثرات زیست محیطی پرورش بوقلمون در ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 507-512]
  • پیرخضرانیان، ز. پیش‌بینی نواحی اپیتوپی سلول‌هایB و T آنتی‌ژن حفاظتی در باکتری Bacillus anthracis [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 429-436]
  • پررا، پی.و.یو. اثرات مگادُز فیتاز بر عملکرد رشد، وضعیت استخوان و دفع مواد مغذی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح بالای سبوس برنج [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 119-127]
  • پیرو، ام. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]
  • پهلوان، ر. ارزش اقتصادی و کیفیت شیر تولید شده در گاوهای شیرده هلشتاین در سیستم سبز (ارگانیک) [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 27-35]
  • پورملایی، ف. تأثیر دو منبع تانن بر عملکرد، مصرف نیتروژن و راندمان سنتز نیتروژن میکروبی در بزهای شیری [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 61-68]

ت

  • تیامیا، ت.ت. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • تقی نژاد-رودبنه، م. تأثیر اندازه‌ ذرات جو بر تخمیر شکمبه‌ای و ویژگی‌های لاشه بره‌های نر تغذیه شده با جیره حاوی اوره بالا [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 271-276]
  • تکیا، سی.اس. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • تیموری یانسری، ا. کنتیک شکمبه‌ای تجزیه مواد مغذی، هیدراسیون و گرانروی خاص عملکردی سه نوع پالپ چغندرقند [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 17-26]
  • تیموری یانسری، ا. جرم جحمی و اندازه ذرات مارکر عبور سنجش ترن‌اور مواد هضمی شکمبه در گاو شیرده هلشتاین [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 377-385]
  • تیموری یانسری، ا. اثرات سطوح انرژی و پروتئین جیره مادری در اواخر آبستنی بر رشد، برخی پارامترهای خونی، سلامتی و عملکرد بزغاله‌ها در ماه اول زندگی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 611-620]
  • تهمورث‌پور، م. کلونینگ و بیان ژن پروتئین ۷۰ کیلو دالتون از باکتری بروسلا ملیتنسیس به منظور طراحی واکسن نوترکیب [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 387-392]
  • توحیدی‌ نژاد، ف. تعیین خصوصیات ژن و پروتئین Rheb در بز کرکی راینی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 289-295]

ج

  • جانایی، ب.آ. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]
  • جکواَنا، آ.جی. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • جلالی، س.م.ع. اثر منبع روغن گیاهی و مکمل ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 147-153]
  • جمعه خالدی، ک. جداسازی و شناسایی نشانگرهای ریزماهواره از ژنوم گونه در معرض انقراض شتر دو کوهانه [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 693-698]
  • جنکر، آ. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]
  • جهانیان نجف‌آبادی، ه. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • جهانی عزیزآبادی، ح. اثر عصاره‌های اتانولی بر قابلیت هضم، تخمین انرژی، بیومس میکروبی و کینتیک تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 9-15]
  • جهانی-عزیزآبادی، ح. تولید شکمبه‌ای متان، جمعیت میکروبی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای در گوسفند تحت تأثیر عصاره برگ پنیرک قرار می‌گیرد: مطالعه برون‌تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 259-264]
  • جوانروح علی‌آباد، ع. بررسی تنوع ژنتیکی و روابط فیلوژنتیکی گوسفندان ایرانی بر اساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 283-287]
  • جوانمرد، آ. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • جوزف، جی.ک. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]

چ

  • چاجی، م. تأثیر سطوح مختلف خارمریم (Silybum Marianum) در جیره‌های حاوی دانه با سرعت تجزیه متفاوت در شکمبه بر باکتری‌های شکمبه گاومیش خوزستان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 401-409]
  • چیخی، آ. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]
  • چیمزی، و.اُ. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • چمنی، م. اثر سطح و منبع انرژی بر عملکرد و ترکیب آمینو اسیدهای ماهیچه سینه جوجه‌های گوشتی سویه کاپ 500 [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 129-137]

ح

  • حاجتی، ه. تأثیر تزریق داخل تخم‌مرغی نانو‌ذرات کربنات کلسیم بر خصوصیات استخوان و عملکرد جوجه‌های گوشتی بعد از تفریخ [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 663-667]
  • حامد، اچ. تأثیر فصل مرطوب و خشک بر ترکیب شیر شتر جماز (Camelus dromedarius) تونس [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 163-167]
  • حیدری ارجلو، ا. اعتبارسنجی ژن‌های خانه‌دار جهت نرمال کردن Real Time PCR در سلول‌های سوماتیکی تلیسه‌ای شیری هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 229-234]
  • حسنی، س. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • حسنی، س. تأثیر نانو و میکرو‌ذرات پوشانی شده عصاره الکلی نعناع فلفلی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و فعالیت سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی در معرض شرایط تنش گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 669-677]
  • حسین پور مشهدی، م. تحقیقی بر ارتباط بین ژن‌های SCD1 و OLR1 با صفات تولید شیر در گاو‌های هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 243-248]
  • حسین‌تبار قاسم‌آباد، ب. تأثیر مکمل‌های سولفات مس و آرژنین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه کنجاله کانولا [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 647-654]
  • حسینی-دولت‌آبادی، ح. اعتبارسنجی ژن‌های خانه‌دار جهت نرمال کردن Real Time PCR در سلول‌های سوماتیکی تلیسه‌ای شیری هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 229-234]
  • حسینی‌مقدم، س.ح. تعیین توالی ترانسکریپتوم گاو بومی گیلان در مقایسه با ژنوم مرجع bosTau4 [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 235-241]

خ

  • خادم، ع.ا. ارزیابی تأثیر جاذب‌های مختلف سرب بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 297-301]
  • خادم، ع.ا. بررسی اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد و قابلیت هضم جیره در بره‌های نر پرواری [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 603-609]
  • خاموشی، ص. تولید شکمبه‌ای متان، جمعیت میکروبی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای در گوسفند تحت تأثیر عصاره برگ پنیرک قرار می‌گیرد: مطالعه برون‌تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 259-264]
  • خان، م.ک.ای. همبستگی بین صفات رشد و تولید در نژادهای مختلف بز [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 465-470]
  • خان احمدی، ع.ر. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • خانداکر، ر. همبستگی بین صفات رشد و تولید در نژادهای مختلف بز [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 465-470]
  • خان سفید، م. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • خیری، ف. اثر منبع روغن گیاهی و مکمل ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 147-153]
  • خیری، ف. اثرات نوع جیره نویسی و سطوح مختلف احتیاجات اسیدآمینه لیزین بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 313-320]
  • خیرعلی‌پور، ک. ارزیابی اثرات زیست محیطی پرورش بوقلمون در ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 507-512]
  • خوشنویسان، ب. ارزیابی اثرات زیست محیطی پرورش بوقلمون در ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 507-512]

د

  • دادپسند، م. برآورد پارامترهای ژنتیکی تولید و تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 559-566]
  • دارابی‌قانع، ب. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • داشاب، غ.ر. مطالعه روابط تکاملی و فیلوژنتیکی جایگاه ژن BMP15 [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 197-209]
  • د اُلیویرا، ای.آر. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • د اُلیویرا، کا.ام.پی. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • دانشیار، م. ارزیابی هورمون‌های تیروئیدی، گازهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانت بدن، فعالیت آنزیم‌های خون و خصوصیات استخوانی در جوجه‌های گوشتی تحت آسیت آلقایی به روش سرما [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • دانشیار، م. تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) بر عملکرد، توانایی آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های گازهای خونی جوجه‌های گوشتی تحت تیمار نیترات سدیم در آب آشامیدنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 471-477]
  • دانش مسگران، م. تأثیر اسانس برخی از چاشنی‌ها و دانه گیاهان دارویی بر ویژگی‌های گوارش‌پذیری و جمعیت قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • دانشور آملی، ع. جداسازی و شناسایی نشانگرهای ریزماهواره از ژنوم گونه در معرض انقراض شتر دو کوهانه [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 693-698]
  • داودی، د. بررسی اثر نانو ذرات نقره پوشش ‌داده‌ شده بر کلینوپتیلولیت بر خصوصیات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی در زمان نگهداری در فریزر [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 321-328]
  • داوری ورانلو، ز. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • دیرنده، ع. اثرات سطوح انرژی و پروتئین جیره مادری در اواخر آبستنی بر رشد، برخی پارامترهای خونی، سلامتی و عملکرد بزغاله‌ها در ماه اول زندگی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 611-620]
  • دستار، ب. بررسی اثر نانو ذرات نقره پوشش ‌داده‌ شده بر کلینوپتیلولیت بر خصوصیات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی در زمان نگهداری در فریزر [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 321-328]
  • دقیق‌کیا، ح. تأثیر افزودن کوآنزیم Q10 و الایژیک اسید در طی حفاظت انجمادی بر کیفیت منی یخ‌گشایی ‌‌شده قوچ [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 445-451]
  • د گواِس، آر.اچ. تی.بی. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • دل واله، تی.آ. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • دنک، ن. مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف ملاس روی کیفیت سیلو‌های ضایعات پسته (Pistachio vera) و مخلوط کاه گندم [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 543-548]
  • دوآن اُرباچ، ان. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • دوستی ایرانی، ا. امکان‌سنجی تشخیص اولیه بیماری ورم پستان در دام‌های شیری با استفاده از پردازش نقشه های گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 549-557]
  • دوگان داس، ب. مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف ملاس روی کیفیت سیلو‌های ضایعات پسته (Pistachio vera) و مخلوط کاه گندم [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 543-548]

ر

  • رأفت، س.ع. اثر تراکم نشانگری، تعداد QTL و وراثت‌پذیری صفت بر صحت انتخاب ژنومی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 595-601]
  • رافت، س.ع. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • رحیم، آ. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]
  • رحمانی فیروزی، ر. اثرات سطوح انرژی و پروتئین جیره مادری در اواخر آبستنی بر رشد، برخی پارامترهای خونی، سلامتی و عملکرد بزغاله‌ها در ماه اول زندگی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 611-620]
  • رضوان نژاد، ا. بررسی وجود QTL برای برخی از صفات رفتاری و عملکردی بر روی کروموزوم شماره4 در بلدرچین ژاپنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 337-343]
  • رمضانپور، س. استفاده از روش برون‌تنی تولید گازشکمبه‌ای برای ارزیابی ارزش غذایی پنج نسبت علوفه به کنسانتره [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 249-257]
  • روبرت گرنیه، ک. اثر تراکم نشانگری، تعداد QTL و وراثت‌پذیری صفت بر صحت انتخاب ژنومی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 595-601]

ز

  • زارعی، ا. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • زکی‌زاده، س. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • زندی، م. ارتباط بین چندشکلی در جایگاه MnlI از ژن MTNR1A و صفات تولیدی در نژاد شال و آمیخته شال و رومانوف [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 453-459]

س

  • ساری، م. تأثیر سطوح مختلف خارمریم (Silybum Marianum) در جیره‌های حاوی دانه با سرعت تجزیه متفاوت در شکمبه بر باکتری‌های شکمبه گاومیش خوزستان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 401-409]
  • ساکی، ع.1. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • سالاری، ج. تأثیر تزریق داخل تخم‌مرغی نانو‌ذرات کربنات کلسیم بر خصوصیات استخوان و عملکرد جوجه‌های گوشتی بعد از تفریخ [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 663-667]
  • سالمی، آ. تجزیه فنوتیپی و ژنتیکی طول عمر بره‌های لری بختیاری تا سن یک سالگی برای کروموزومهای اتوزومی و جنسی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 37-44]
  • ساموئل نوکولو، سی. آنالیز ژنتیکی صفات کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار بوان نرا سیاه در دوره‌های تولیدی پراکنده [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 155-162]
  • ساورانلو، ام. مطالعه اثر افزودن سطوح مختلف ملاس روی کیفیت سیلو‌های ضایعات پسته (Pistachio vera) و مخلوط کاه گندم [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 543-548]
  • ساور سفلی، س. بررسی تنوع ژنتیکی و روابط فیلوژنتیکی گوسفندان ایرانی بر اساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 283-287]
  • سبحانی راد، س. تأثیر اسانس‌های پونه کوهی (Origanum vulgare) و آویشن (Thymus vulgaris) بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 585-593]
  • سجادیان، م. تأثیر اسانس برخی از چاشنی‌ها و دانه گیاهان دارویی بر ویژگی‌های گوارش‌پذیری و جمعیت قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • سخاوتی، م.ه. کلونینگ و بیان ژن پروتئین ۷۰ کیلو دالتون از باکتری بروسلا ملیتنسیس به منظور طراحی واکسن نوترکیب [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 387-392]
  • سیدآبادی، ح.ر. بررسی تنوع ژنتیکی و روابط فیلوژنتیکی گوسفندان ایرانی بر اساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 283-287]
  • سید شریفی، ر. بررسی تنوع ژنتیکی و روابط فیلوژنتیکی گوسفندان ایرانی بر اساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 283-287]
  • سقانژاد، ف. برآورد پارامترهای ژنتیکی تولید و تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 559-566]
  • سلامی، اُ.آ. تأثیر کنجاله برگ آلوی سیاه (Vitex doniana) بر عملکرد، هماتولوژی و شاخص‌های بیوشیمیایی سرم جوجه خروس‌ها [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 495-499]
  • سلطانعلی، ح. امکان‌سنجی تشخیص اولیه بیماری ورم پستان در دام‌های شیری با استفاده از پردازش نقشه های گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 549-557]
  • سیلویا جوهن-جایا، ا. آنالیز ژنتیکی صفات کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار بوان نرا سیاه در دوره‌های تولیدی پراکنده [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 155-162]
  • سیم اٌنوو، م. عملکرد رشد بره‌های پِلِوِن سر سیاه در طی دوره شیرخوارگی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 277-281]
  • سنجابی، م.ر. ارتباط بین چندشکلی در جایگاه MnlI از ژن MTNR1A و صفات تولیدی در نژاد شال و آمیخته شال و رومانوف [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 453-459]
  • سینق، آ. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]
  • سینها، ر. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]
  • سولا-اُجو، ف.ای. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]

ش

  • شاه، ن. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]
  • شاهزاده فاضلی، س.ا. جداسازی و شناسایی نشانگرهای ریزماهواره از ژنوم گونه در معرض انقراض شتر دو کوهانه [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 693-698]
  • شجاع، ج. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • شیرزادگان، ک. الیاف نامحلول عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم را تحت تأثیر قرار می‌دهند [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 109-117]
  • شریعتی، ر. مقایسه پروفیل اسید‌های چرب عضله راسته بزغاله، بره و گوساله پرورش‌یافته تحت شرایط سیستم عشایری ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 437-443]
  • شریعتمداری، ف. مقایسه منابع مختلف سلنیوم و ویتامین E در جیره مرغ‌های تخمگذار و اثرات آنها بر سلنیوم و کلسترول تخم مرغ، کیفیت و ثبات اکسیداتیو [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • شریفی، م. ارزش اقتصادی و کیفیت شیر تولید شده در گاوهای شیرده هلشتاین در سیستم سبز (ارگانیک) [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 27-35]
  • شیرمحمد، ف. اثرات سطوح مختلف اسانس‌های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 655-662]
  • شکری-سنگری، ف. برآورد پارامترهای ژنتیکی تولید و تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 559-566]
  • شهیر، م.ح. ارزیابی هورمون‌های تیروئیدی، گازهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانت بدن، فعالیت آنزیم‌های خون و خصوصیات استخوانی در جوجه‌های گوشتی تحت آسیت آلقایی به روش سرما [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • شورنگ، پ. اثر سطح و منبع انرژی بر عملکرد و ترکیب آمینو اسیدهای ماهیچه سینه جوجه‌های گوشتی سویه کاپ 500 [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 129-137]

ص

  • صادقی، ع.ا. اثر سطح و منبع انرژی بر عملکرد و ترکیب آمینو اسیدهای ماهیچه سینه جوجه‌های گوشتی سویه کاپ 500 [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 129-137]
  • صیرفی، ح. تأثیر اسانس‌های پونه کوهی (Origanum vulgare) و آویشن (Thymus vulgaris) بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی در گوساله‌های شیرخوار [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 585-593]
  • صفا، س. تأثیر دو منبع تانن بر عملکرد، مصرف نیتروژن و راندمان سنتز نیتروژن میکروبی در بزهای شیری [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 61-68]
  • صمدی، ف. بررسی ارتباط بین چند‌شکلی ژن‌های گیرنده ملاتونین نوع یک و آروماتاز با صفات اقتصادی در گوسفند کردی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 69-74]
  • صمدی، ف. تأثیر نانو و میکرو‌ذرات پوشانی شده عصاره الکلی نعناع فلفلی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و فعالیت سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی در معرض شرایط تنش گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 669-677]
  • صمدیان، ف. اثرات پودر کاسنی همراه با اسید بوتیریک بر صفات لاشه و برخی از فراسنجه‎های خونی در جوجه‎های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 139-145]

ض

  • ضمیری، م.ج. برآورد پارامترهای ژنتیکی تولید و تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 559-566]

ط

  • طاهری، ح.ر. الیاف نامحلول عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های برپایه گندم را تحت تأثیر قرار می‌دهند [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 109-117]
  • طهماسبی، ع.م. تأثیر بنتونیت سدیم بر فراسنجه‌های خونی، قابلیت هضم خوراک و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه گوسفندان نر بلوچی تغذیه شده با جیره آلوده به دیازینون [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 421-428]
  • طهمورث‌پور، م. پیش‌بینی نواحی اپیتوپی سلول‌هایB و T آنتی‌ژن حفاظتی در باکتری Bacillus anthracis [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 429-436]

ع

  • عابدپور، ع. اثر منبع روغن گیاهی و مکمل ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 147-153]
  • عباسی، م.ع. اهداف اصلاحی و شاخص انتخاب مطلوب برای بز کرکی رایینی در سامانه مرتعی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 631-636]
  • عباسی-دالویی، ط. کلونینگ و بیان ژن پروتئین ۷۰ کیلو دالتون از باکتری بروسلا ملیتنسیس به منظور طراحی واکسن نوترکیب [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 387-392]
  • عبدی، ع. اثرات سطوح مختلف روغن کلزا و طول مدت مخلوط‌سازی جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
  • عبدالسعید، م. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • عبدالکریمی، ر. ارزیابی هورمون‌های تیروئیدی، گازهای خونی، وضعیت آنتی اکسیدانت بدن، فعالیت آنزیم‌های خون و خصوصیات استخوانی در جوجه‌های گوشتی تحت آسیت آلقایی به روش سرما [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • عبدالله، ا.آر. آنالیز ژنتیکی صفات کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار بوان نرا سیاه در دوره‌های تولیدی پراکنده [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 155-162]
  • عبدالملکی، م. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • عظیمی ‌یوالاری، ص. تأثیر مکمل‌های سولفات مس و آرژنین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه کنجاله کانولا [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 647-654]
  • علاء نوشهر، ف. اثر تراکم نشانگری، تعداد QTL و وراثت‌پذیری صفت بر صحت انتخاب ژنومی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 595-601]
  • علی‌پور، د. اثر پری‌بیوتیک و نوع تنظیم خوراک بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و تولید گاز در روده کور مرغان تخمگذار [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 487-494]
  • علیجانی، ص. اثر تراکم نشانگری، تعداد QTL و وراثت‌پذیری صفت بر صحت انتخاب ژنومی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 595-601]

غ

  • غفاری، ک. تأثیر تزریق داخل تخم‌مرغی نانو‌ذرات کربنات کلسیم بر خصوصیات استخوان و عملکرد جوجه‌های گوشتی بعد از تفریخ [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 663-667]
  • غلامی، ح. بررسی اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد و قابلیت هضم جیره در بره‌های نر پرواری [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 603-609]

ف

  • فرامرززاده، م. اثرات پودر کاسنی همراه با اسید بوتیریک بر صفات لاشه و برخی از فراسنجه‎های خونی در جوجه‎های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 139-145]
  • فرهومند، پ. محتوی انرژی متابولیسمی و اثرات تفاله انگور با و بدون آنزیم تانناز در جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 479-486]
  • فرهومند، پ. تأثیر مکمل‌های سولفات مس و آرژنین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه کنجاله کانولا [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 647-654]
  • فروهر، و. تأثیر بنتونیت سدیم بر فراسنجه‌های خونی، قابلیت هضم خوراک و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه گوسفندان نر بلوچی تغذیه شده با جیره آلوده به دیازینون [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 421-428]

ق

  • قارونی، م.ه. مقایسه پروفیل اسید‌های چرب عضله راسته بزغاله، بره و گوساله پرورش‌یافته تحت شرایط سیستم عشایری ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 437-443]
  • قره‌جانلو، م. اثرات سطوح مختلف اسانس‌های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 655-662]
  • قناعت پرست رشتی، م. مقایسه منابع مختلف سلنیوم و ویتامین E در جیره مرغ‌های تخمگذار و اثرات آنها بر سلنیوم و کلسترول تخم مرغ، کیفیت و ثبات اکسیداتیو [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • قورچی، ت. استفاده از روش برون‌تنی تولید گازشکمبه‌ای برای ارزیابی ارزش غذایی پنج نسبت علوفه به کنسانتره [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 249-257]

ک

  • کاتوکروندا، ک.جی.اس.سی. اثرات مگادُز فیتاز بر عملکرد رشد، وضعیت استخوان و دفع مواد مغذی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح بالای سبوس برنج [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 119-127]
  • کارگر برزی، ن. اهداف اصلاحی و شاخص انتخاب مطلوب برای بز کرکی رایینی در سامانه مرتعی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 631-636]
  • کیانی، ع. مقایسه پروفیل اسید‌های چرب عضله راسته بزغاله، بره و گوساله پرورش‌یافته تحت شرایط سیستم عشایری ایران [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 437-443]
  • کبد، د. ارزیابی صفات ریخت‌شناختی و تولیدمثلی تیپ‌های بُز شیری بومی در شمال‌ غربی اَمهارا، اتیوپی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 45-51]
  • کیخسروی، ا. بررسی اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد و قابلیت هضم جیره در بره‌های نر پرواری [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 603-609]
  • کریمی، ر. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]
  • کریمی ترشیزی، م.ا. مقایسه منابع مختلف سلنیوم و ویتامین E در جیره مرغ‌های تخمگذار و اثرات آنها بر سلنیوم و کلسترول تخم مرغ، کیفیت و ثبات اکسیداتیو [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • کسرایی، ک. کاربرد نشانگرهای میکروساتلایت برای آزمون تأیید والدین در گله‌های گوسفند آمیخته [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 637-645]
  • کفیل زاده، ف. اثر عصاره‌های اتانولی بر قابلیت هضم، تخمین انرژی، بیومس میکروبی و کینتیک تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 9-15]
  • کفیل‌زاده، ف. تولید شکمبه‌ای متان، جمعیت میکروبی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای در گوسفند تحت تأثیر عصاره برگ پنیرک قرار می‌گیرد: مطالعه برون‌تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 259-264]
  • کلی، ال. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]
  • کوزت، اس. ارزیابی سطوح آنتی‌اکسیدانی کُل، کلسیم کُل، سلنیوم، انسولین، تری یدو تیرونین آزاد و تیروکسین آزاد در گاوهای مبتلا به کتوز [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 393-399]

گ

  • گاربا، ی. عملکرد گوسفندان یانکا تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف بقایای نیشکر سیلو شده همراه با کود مرغی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 265-269]
  • گجورگوسکا، ن. تأثیر منابع طبیعی مواد فعال بیولوژیکی بر دام‌ها و طیور اهلی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 189-195]
  • گریگرووا، اس. تأثیر منابع طبیعی مواد فعال بیولوژیکی بر دام‌ها و طیور اهلی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 189-195]
  • گرگوری، ا. تأثیر فصل مرطوب و خشک بر ترکیب شیر شتر جماز (Camelus dromedarius) تونس [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 163-167]
  • گلزاریان، م.ر. امکان‌سنجی تشخیص اولیه بیماری ورم پستان در دام‌های شیری با استفاده از پردازش نقشه های گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 549-557]
  • گندرا، جی.آر. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]

ل

  • لون، اس.آ. مولکول‌های اسپرماتوزوآ مرتبط با باروری گاو نر [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 371-375]

م

  • مایگاندی، اس.آ. عملکرد گوسفندان یانکا تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف بقایای نیشکر سیلو شده همراه با کود مرغی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 265-269]
  • ماهری سیس، ن. اثرسطوح مختلف قارچ صدفی بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 687-691]
  • محیطی اصلی، م. مقایسه منابع مختلف سلنیوم و ویتامین E در جیره مرغ‌های تخمگذار و اثرات آنها بر سلنیوم و کلسترول تخم مرغ، کیفیت و ثبات اکسیداتیو [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • محقق-دولت‌آبادی، م. اعتبارسنجی ژن‌های خانه‌دار جهت نرمال کردن Real Time PCR در سلول‌های سوماتیکی تلیسه‌ای شیری هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 229-234]
  • محمدی، ا. چند‌شکلی ژن کالپاستاتین در بز تالی و رایینی در استان کرمان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 461-464]
  • محمدآبادی، ت. تأثیر سطوح مختلف خارمریم (Silybum Marianum) در جیره‌های حاوی دانه با سرعت تجزیه متفاوت در شکمبه بر باکتری‌های شکمبه گاومیش خوزستان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 401-409]
  • محمدآبادی، م.ر. تعیین خصوصیات ژن و پروتئین Rheb در بز کرکی راینی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 289-295]
  • محمدآبادی، م.ر. اثر چندشکلی‌های UCP روی صفات رشد، ارزش اصلاحی صفات رشد و صفات تولیدمثلی در مرغ بومی فارس [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 679-685]
  • محمدرضایی، م. اهمیت آرسنیک، وانادیوم، کبالت و استرانسیوم در طیور، مقاله مروری [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 365-369]
  • محمدی‌فر، آ. اثر چندشکلی‌های UCP روی صفات رشد، ارزش اصلاحی صفات رشد و صفات تولیدمثلی در مرغ بومی فارس [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 679-685]
  • محمودی، ر. اعتبارسنجی ژن‌های خانه‌دار جهت نرمال کردن Real Time PCR در سلول‌های سوماتیکی تلیسه‌ای شیری هلشتاین [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 229-234]
  • مختارپور، ا. تأثیر دو منبع تانن بر عملکرد، مصرف نیتروژن و راندمان سنتز نیتروژن میکروبی در بزهای شیری [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 61-68]
  • میرحسینی، س.ض. تعیین توالی ترانسکریپتوم گاو بومی گیلان در مقایسه با ژنوم مرجع bosTau4 [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 235-241]
  • مریدی، م. تعیین توالی ترانسکریپتوم گاو بومی گیلان در مقایسه با ژنوم مرجع bosTau4 [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 235-241]
  • میرزایی آقچه قشلاق، ف. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • میرزایی چشمه‌گچی، س. اثر روغن اسانسی آویشن شیرازی، اکالیپتوس و مخلوط آنها بر فراسنجه‌های تخمیر با استفاده از مایع شکمبه بز مرخز [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 53-59]
  • میرزاده، ک. تأثیر سطوح مختلف خارمریم (Silybum Marianum) در جیره‌های حاوی دانه با سرعت تجزیه متفاوت در شکمبه بر باکتری‌های شکمبه گاومیش خوزستان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 401-409]
  • میرزائی ‌آقجه‌قشلاق، ف. محتوی انرژی متابولیسمی و اثرات تفاله انگور با و بدون آنزیم تانناز در جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 479-486]
  • معینی، م.م. اثر روغن اسانسی آویشن شیرازی، اکالیپتوس و مخلوط آنها بر فراسنجه‌های تخمیر با استفاده از مایع شکمبه بز مرخز [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 53-59]
  • ممین، م.م. همبستگی بین صفات رشد و تولید در نژادهای مختلف بز [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 465-470]
  • منافی، م. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]
  • مهدی‌پور، م. تأثیر افزودن کوآنزیم Q10 و الایژیک اسید در طی حفاظت انجمادی بر کیفیت منی یخ‌گشایی ‌‌شده قوچ [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 445-451]
  • مهدوی، ع. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • مهدوی، م. مطالعه روابط تکاملی و فیلوژنتیکی جایگاه ژن BMP15 [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 197-209]
  • مهری، م. اثرات سطوح مختلف اسانس‌های زردچوبه و رزماری بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 655-662]
  • موحممد، آی.ر. عملکرد گوسفندان یانکا تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف بقایای نیشکر سیلو شده همراه با کود مرغی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 265-269]

ن

  • ناصری، و. اثر عصاره‌های اتانولی بر قابلیت هضم، تخمین انرژی، بیومس میکروبی و کینتیک تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 9-15]
  • ناصری، و. تولید شکمبه‌ای متان، جمعیت میکروبی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای در گوسفند تحت تأثیر عصاره برگ پنیرک قرار می‌گیرد: مطالعه برون‌تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 259-264]
  • ناصریان، ع.ع. تأثیر دو منبع تانن بر عملکرد، مصرف نیتروژن و راندمان سنتز نیتروژن میکروبی در بزهای شیری [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 61-68]
  • ناصریان، ع.ع. تأثیر بنتونیت سدیم بر فراسنجه‌های خونی، قابلیت هضم خوراک و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه گوسفندان نر بلوچی تغذیه شده با جیره آلوده به دیازینون [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 421-428]
  • ناهاشون، س. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • نبیچ، آ. تمایز ژنتیکی نژاد بومی دراا و ارتباط آن با سایر جمعیت‌های بُز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 621-629]
  • نجیدا، آ.آ. ارزش تغذیه‌ای بالقوه گونه‌های علوفه چریدنی حبوبات منتخب در نیجریه با استفاده از روش آزمایشگاهی تولید گاز [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 567-575]
  • نصر، ج. اثرات نوع جیره نویسی و سطوح مختلف احتیاجات اسیدآمینه لیزین بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 313-320]
  • نصرتی، م. الگوی پیوستگی نامتعادل در ژنوم حیوانات اهلی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 1-7]
  • نصرتی، م. رشته‌های هموزایگوت روشی برای شناسایی همخونی در حیوانات مزرعه‌ای [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 533-541]
  • نصیری فر، ا. بررسی وجود QTL برای برخی از صفات رفتاری و عملکردی بر روی کروموزوم شماره4 در بلدرچین ژاپنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 337-343]
  • نظیفی، ن. پیش‌بینی نواحی اپیتوپی سلول‌هایB و T آنتی‌ژن حفاظتی در باکتری Bacillus anthracis [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 429-436]
  • نیکزاد، ض. تأثیر سطوح مختلف خارمریم (Silybum Marianum) در جیره‌های حاوی دانه با سرعت تجزیه متفاوت در شکمبه بر باکتری‌های شکمبه گاومیش خوزستان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 401-409]
  • نوبخت، ع. اثرات سطوح مختلف روغن کلزا و طول مدت مخلوط‌سازی جیره بر عملکرد، صفات لاشه و لیپیدهای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
  • نوبخت، ع. اثرات سطوح مختلف اشباع و غیر اشباع و ترکیب آنها در دوره‌های رشد و پایانی بر عملکرد تولید و چربی‌‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 329-336]
  • نویدشاد، ب. اهمیت آرسنیک، وانادیوم، کبالت و استرانسیوم در طیور، مقاله مروری [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 365-369]
  • نویدشاد، ب. محتوی انرژی متابولیسمی و اثرات تفاله انگور با و بدون آنزیم تانناز در جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 479-486]
  • نوید شاد، ب. اثرات نعناع و آلوئه ورا بر جمعیت میکروفلورای ایلئوم و عملکرد رشد در جوجه‌های گوشتی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک محرک رشد [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 101-108]
  • نوریان سرور، م.ا. اثر روغن اسانسی آویشن شیرازی، اکالیپتوس و مخلوط آنها بر فراسنجه‌های تخمیر با استفاده از مایع شکمبه بز مرخز [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 53-59]
  • نوروزیان، م.ع. ارزیابی تأثیر جاذب‌های مختلف سرب بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 297-301]

و

  • واثقی دودران، ح. تأثیر افزودن کوآنزیم Q10 و الایژیک اسید در طی حفاظت انجمادی بر کیفیت منی یخ‌گشایی ‌‌شده قوچ [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 445-451]
  • واحدی، و. اثرات پودر کاسنی همراه با اسید بوتیریک بر صفات لاشه و برخی از فراسنجه‎های خونی در جوجه‎های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 139-145]
  • وسکواِس، دی.ان. ارتباط افزودنی‌های زیستی و شیمیایی با ترکیب مواد مغذی، ضایعات کُل و پروفایل میکروبی و تخمیری سیلوی نیشکر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 577-584]
  • وطن خواه، م. تجزیه فنوتیپی و ژنتیکی طول عمر بره‌های لری بختیاری تا سن یک سالگی برای کروموزومهای اتوزومی و جنسی [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 37-44]
  • وکیلی، ع.ر. تأثیر اسانس برخی از چاشنی‌ها و دانه گیاهان دارویی بر ویژگی‌های گوارش‌پذیری و جمعیت قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 211-220]
  • ولی‌زاده، ر. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]

ه

  • هادی تواتری، م.ح. ارتباط بین چندشکلی در جایگاه MnlI از ژن MTNR1A و صفات تولیدی در نژاد شال و آمیخته شال و رومانوف [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 453-459]
  • هاشمی، س.ر. بررسی اثر نانو ذرات نقره پوشش ‌داده‌ شده بر کلینوپتیلولیت بر خصوصیات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی در زمان نگهداری در فریزر [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 321-328]
  • هدایتی، م. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]
  • هژبری، ف. اثر روغن اسانسی آویشن شیرازی، اکالیپتوس و مخلوط آنها بر فراسنجه‌های تخمیر با استفاده از مایع شکمبه بز مرخز [دوره 7، شماره 1، 1395، صفحه 53-59]
  • همتی متین، ح.ر. تأثیر تزریق داخل تخم‌مرغی نانو‌ذرات کربنات کلسیم بر خصوصیات استخوان و عملکرد جوجه‌های گوشتی بعد از تفریخ [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 663-667]

ی

  • یاری، م. ارزش غذایی، ساختارهای مولکولی FTIR، غلضت سموم قارچی و عناصر سنگین انگور رقم بی‌دانه سفید در سه مرحله قوره، رسیده و کشمش در نشخوارکنندگان [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 411-420]
  • یارمحمدی بربرستانی، ث. تأثیر نانو و میکرو‌ذرات پوشانی شده عصاره الکلی نعناع فلفلی بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و فعالیت سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی در معرض شرایط تنش گرمایی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 669-677]
  • یوسف، آ.ت. بررسی بیوشیمیایی کنجاله بذر کاستور فرآوری شده در تغذیه و فیزیولوژی بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 501-506]
  • یوکسک، ن. ارزیابی سطوح آنتی‌اکسیدانی کُل، کلسیم کُل، سلنیوم، انسولین، تری یدو تیرونین آزاد و تیروکسین آزاد در گاوهای مبتلا به کتوز [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 393-399]